Wegdekmeten.nl biedt haar data aan in het softwarepakket Horizons van Yotta. Horizons is een assetmanagementsysteem dat sinds 2011 in de markt is in het Verenigd Koninkrijk en bewezen effectieve ondersteuning biedt. Als gebruiker van Horizons heeft u 24 uur per dag op elk gewenst moment beschikking over de meest actuele informatie van uw infrastructuur. Via Wegdekmeten.nl wordt nu de jarenlange ervaring van Yotta beschikbaar voor de Nederlandse markt. Op deze pagina leest u meer over het softwarepakket Horizons.

Horizons gevisualiseerde assetmanagement software verandert uw data in kennis en uiteindelijk in betere beslissingen. Een innovatieve aanpak maakt het mogelijk dat alle data wordt geïntegreerd, gevisualiseerd en benut. Zelfs de gegevens die voorheen niet benut werden worden nu omgezet in kennis die beslissingen ondersteunt.

Neem de volgende stap voorwaarts in assetmanagement door een aanpak die zich richt op het hele levensproces van infrastructuur. Horizons is gebouwd aan de hand van geteste methodes die zich vooral richten op gebruiksgemak. Optimaal gebruik maken van uw beschikbare budget door het maken van strategische doelstellingen die goed onderbouwd zijn door gegevens. Door het aangeven van uw prioriteiten wordt de analyse volledige afgestemd op uw behoeftes en op de behoeftes van de weggebruiker.

Horizons is verder ontwikkeld dan traditionele assetmanagementsystemen en maakt gegevens toegankelijk voor een breed publiek. Hierbij maakt het niet uit welk apparaat zij daarvoor gebruiken, Horizons is toegankelijk vanaf welke plek of apparaat dan ook.

Horizons ondersteund belanghebbende bij het maken van belangrijke beslissingen door het presenteren van duidelijk en begrijpelijke rapporten. Deze rapporten maakt de resultaten van de metingen begrijpelijk omdat zij op een visueel boeiende manier worden weergegeven.

De werkomgeving van Horizons is gebaseerd op een intuïtieve inrichting. Het is gemakkelijk in gebruik waardoor iedereen direct aan de slag kan. Een technische opleiding is hierbij geen vereiste. Horizons wordt helemaal ingericht om de gebruiker heen. Het vormt zich geheel naar de organisatie in plaats van andersom. Daardoor wordt de stap om naar een assetmanagementsysteem over te stappen minder risicovol. Tevens zijn alle onderdelen van uw infrastructuur gebundeld in één beheerpakket. Geen last meer van losse bestanden maar alles gebundeld in één overzichtelijk systeem. Het versiebeheer in Horizons is daarmee ook goed beschermd. Hierdoor zal er nooit gewerkt worden met verouderde gegevens. Tevens is er een mogelijkheid om database gestructureerde bestanden, zoals GIS-systemen, aan elkaar te koppelen waardoor de kracht van alle informatie nog sterker wordt. Er is in het systeem van Horizons een onbeperkte uitbreiding mogelijk van objecten en onderdelen. U bent als gebruiker geheel vrij in het invoegen van extra informatie. Met slechts één druk op de knop bent u in het bezit van heldere op maat gemaakte rapportages. Horizons zorgt voor het minimaliseren van verrassingen. De planningen gaan van reactief naar preventief wat vooral erg kostenbesparend zal werken. U weet wat gaat komen en kunt hier vroegtijdig op inspringen. 

Wilt u meer zien van de Horizons software? Download hier onze video over Horizons, onze brochures of vraag de demoversie aan. 

 

Omhoog