Perfecte basis voor uw onderhoudsmanagement

Wegdekmeten.nl levert de perfecte basis voor uw onderhoudsmanagement. Wegdekmeten.nl inspecteert en registreert alles op het gebied van infrastructuurconditie, inclusief data van kunstwerken en andere objecten. De verzamelde data wordt 24/7 in een online platform aangeboden zodat een optimum bepaald kan worden voor onderhoudstrategieën.

Als basis voor het platform wordt Horizons ingezet, een programma dat in de United Kingdom inmiddels duizenden dagelijkse gebruikers heeft. Het programma bestaat en functioneert!

Het gebruik van Horizons
Als gebruiker van Horizons heeft u op elk gewenst moment beschikking over de meest actuele informatie van uw infrastructuur. Het enige wat nodig is om gebruik te maken van Wegdekmeten.nl is een internetverbinding. De werkomgeving van Horizons is gebaseerd op een intuïtieve inrichting. Het is gemakkelijk in gebruik waardoor iedereen met deze software kan werken. Een technische opleiding is daarom geen vereiste. Horizons wordt ingericht om de gebruiker heen en vormt zich geheel naar de organisatie in plaats van andersom.

Compleet en overzichtelijk
Binnen Horizons zijn alle onderdelen van infrastructuur gebundeld in één beheerpakket, dus geen last meer van losse Excel bestanden en onoverzichtelijke mappen. Ook het versiebeheer binnen Horizons is goed beschermd. Hierdoor zal er nooit gewerkt worden met verouderde gegevens of bestanden.
Er is een mogelijkheid om database gestructureerde bestanden te koppelen waardoor de kracht van alle informatie nog sterker wordt. Onbeperkte uitbreiding van objecten en onderdelen is mogelijk. Horizons levert heldere visuele rapportages in alle vormen mogelijk en zorgt voor het minimaliseren van verrassingen. Het onderhoud van uw wegen en uw planningen gaat hierdoor van reactief naar preventief, wat vooral erg kostenbesparend zal werken. U weet wat gaat komen en kunt hier vroegtijdig op inspringen.

Voor meer informatie over Wegdekmeten.nl en Horizons, neem contact met ons op via 06 12370781 of ga naar www.wegdekmeten.nl 
 
Gepubliceerd op 26 maart 2015 bij GWW-Totaal.
 
Bekijk ook de advertentie van Wegdekmeten.nl in GWW-Totaal.